_

Naše usluge

POSLOVNE
WEB STRANICE

POSLOVNE WEB STRANICE
Trebate web stranicu za Vašu tvrtku ili obrt? Na pravom ste mjestu!
Više informacija

POSLOVNE
WEB STRANICE

WEB STRANICE
ZA APARTMANE

WEB STRANICE ZA APARTMANE
Trebate web stranicu za Vaše apartmane, villu, kamp ili hostel?
Više informacija

WEB STRANICE
ZA APARTMANE

WEB TRGOVINE

WEB TRGOVINE
Želite prodavati putem Interneta? Potrebno Vam je brzo i sigurno rješenje, a uz to i jednostavno za korištenje?
Više informacija

WEB TRGOVINE

WEB APLIKACIJE

WEB APLIKACIJE PO NARDŽBI
Imate ideju za online posao i želite ju pretvoriti u web aplikaciju?
Više informacija

WEB APLIKACIJE

_

Iskustva klijenata

Izuzetno smo zadovoljni i ponosni na našu novu, prelijepu web stranicu! Pregledna, funkcionalna i vrlo atraktivna! Gospodin Alen uz ogromno tehničko znanje posjeduje i profinjen smisao za dizajn i estetiku, te je u konačnici naše mnoštvo materijala i fotografija pretočio u vizualnu atrakciju kakvu smo priželjkivali. U najkraćem mogućem roku riješeni su svi naši upiti, nejasnoće i korekcije: komunikacija sa klijentom je za svaku pohvalu. Suradnja s Alfa BIT-om nadmašila je sva naša očekivanja. Hvala Alene, toplo Vas preporučamo dalje!

Silvija Šelendić GvozdenGimnastički klub Maksimir Zagreb

RedAI
Surađivali smo s Alenom (čarobnjakom) vezano za izradu naše prve web stranice, sa kojom smo zaista zadovoljni.

Bio nam je gušt surađivati s Alenom koji nam je izašao u susret vezano i na kraći vremenski period u kojem nam je trebao web te je uspješno ukomponirao u web stranicu naše razne zamisli i ideje.

Odnos cijene i kvalitete je zaista nenadmašiv, a svakako planiramo nastaviti suradnju.

Ena GrigićThe RedAI, Besplay Adria d.o.o.

Maticlinc
Brza, kvalitetna i profesionalna usluga te jednostavnost i pristupačnost glavne su karakteristike ALFA BIT tima. Suradnja s ALFA BIT timom prilikom izrade web stranice uistinu je nadmašila moja očekivanja. Svakako preporučujem.

Stipo MatićMaticlinic

Rosanda Projekt
Sve pohvale cijelom timu za kvalitetnu i u dogovorenome roku izradu u web stranice. Uvijek dostupni za razgovor i savjet, uz istaknutu samoinicijativnost i pažnju na detalje s ciljem da stranica bude ukorak s trendovima.

Elijana KoromanRosanda Projekt j.d.o.o.

Dubrovnik Storytellers
S Alenom je pravo zadovoljstvo surađivati. Radi se o osobi koja je fokusirana na razgovor s klijentom i koja će se potruditi ispuniti sve ono što ste ga zamolili, te neće odugovlačiti s poslom. Cijenim njegovu točnost i pravovremeno odgovaranje na pozive, što mi je izuzetno bitno. Suradnju s Čarobnjakom nastavljam u izrazito pozitivnom tonu. Hvala Alene!

Jelena ŠimacDubrovnik' Storytellers

Limarske Usluge Sakač
Hvala lijepo, ja sam izuzetno zadovoljan Vašim pristupom i sa svim ostalim što se tiče procesa izrade stranice, izgleda stranice, cijene i svega ostalog. Bili ste veoma dragi, pristupačni i uljudni. Ukupna ocjena na skali od 1-10, čista desetka!

Mateo SakačLimarske Usluge Sakač

Hostel Centar 2
Zadovoljan sam s web stranicom i s ukupnom suradnjom s Alfa BIT-om. Sve je napravljeno kako treba.

Možete biti primjer drugima za rad i komunikaciju.

Antonio LiovićHostel Centar 2, Zagreb

Villa Moya
Izradom stranice i suradnjom sa Alfa BIT-om i više sam nego zadvoljan radi njihove jednostavnosti, dobrih ideja i kvalitete rada. Svakako preporučam drugima za suradnju.

Ivan LugarovVilla Moya

Zvižduk putovanja
Odlično prepoznata ideja tvrtke te pretočena u stranicu baš po mjeri agencije. Ne manje važno, poštivani su svi dogovoreni rokovi, poslušane sve ideje uz pozitivnu korektivnu kritiku i usmjeravanje na ono sta je za nas bolje i sto bi nam trenutno bolje odgovaralo. Klijenti nas hvale za vizualni identitet.

Ankica Mikac ŠkrinjarićZvižduk putovanja

Quaestus
Vrlo smo zadovoljni izradom nove web stranice. Uz vrlo kvalitetnu uslugu i brzinu izrade, i cijena je konkurentna, a g. Alen nam je pružio podršku i savjete koji su nam značajno pomogli da stranica zaživi sukladno našim idejama.

Davor DorićQuaestus d.o.o.

Nino Salkić
Zahvaljujem puno! Oduševljen sam! Preporučam Vas kolegama!

Nino SalkićWildlife fotograf

Alen Vitasović
Izuzetno smo zadovoljni web stranicom koju ste nam izradili. Veoma je praktična i funkcionalna, izmjene se lako i brzo prave. Pregledna i estetski lijepo napravljena za klijente i fanove. Mail radi besprijekorno, ulaz na stranicu je brz i siguran, a vi ste uvijek dostupni i od velike pomoći ako stvar negdije zapne, i za sve ostale upite 🙂

Eleonora JelenićAlen Vitasović Management

Facro
Mogu samo reći zahvaljujem se na profesionalnoti i ozbiljnom pristupu poslu. Sve što smo zamislili i htjeli staviti na web to smo i ostvarili uz Vas i Vaših usluga i što je vrlo bitno u kratkom roku.

Svakako ću Vas preporučiti svim partnerima kojima je takva usluga potrebna.

Mladen Mendeš, komercijalni direktorFacro d.o.o.

Žabac Food Outlet
Izuzetno smo zadovoljni suradnjom. Ispunili ste sve naše zahtjeve i očekivanja. Sve u svemu bila je jako ugodna suradnja.

Igor VujičićŽabac Food Outlet, MMV FROG j.d.o.o.

Invixo
Sve pohvale gosp. Alenu i njegovom Alfa BIT timu na brzom, kvalitetnom i nadasve profesionalnom pristupu.

Izuzetno smo zadovoljni sa našim projektom i idejama koje smo željeli da naš web posjeduje a gosp. Alen i Alfa BIT tim je izvrsno realizirao te isti i poboljšao

Marin GlujićINVIXO j.d.o.o.

Adria Shipping
Što se tiče našeg iskustva sa Alfa BIT-om, jako smo zadovoljni.

Usluga je bila promptna i profesionalna, te je udovoljeno svakom našem zahtjevu. Jako ste susretljivi i bilo nam je zadovoljstvo s vama raditi.

Ukoliko nas netko bude pitao za preporuku, svakako ćemo Vas predložiti.

Vedrana Maljevac SmolićAdria Shipping d.o.o.

Mo-Teh
Suradnja sa Alfa BIT-om je odlična. Ono što nam se najviše sviđa je brzina, odnosno vrijeme reakcije. Konkretno mislimo na intervencije na našoj web-stranici, problemi koji se radom pojave ili detektiraju budu otklonjeni u manje od 1h od obavijesti.

Kvalitetna usluga uz vrlo prihvatljivu cijenu, što je u današnje vrijeme vrlo teško naći. Sve pohvale!

Sanja JakićMo.Teh j.d.o.o.

Sekom
Suradnja sa ALFA BIT-om u pogledu izrade web stranice za našu firmu je bilo odlična i konstruktivna. Svi naši zahtjevi su uvaženi, te se  ALFA BIT pokazao izuzetno fleksibilnim, kooperativnim, stručnim i ugodnim za suradnju.

Hrvoje IvankovićSekom d.o.o.

Munimentum savjetovanje
Posao je bio vrlo opsežan jer je bilo potrebno osmisliti dizajn Web Shopa i posložiti preko 400 artikala, na način da našim potencijalnim kupcima kompletan asortiman bude što je moguće kvalitetnije prezentiran i lako dostupan. Mislim da je posao odrađen vrlo korektno i za vrlo razumnu cijenu, što je bitna stavka u današnja vremena.

Osim samog rezultata, istakao bih susretljivost i kreativnost gospodina Alena Kulenovića, kojeg sam u više navrata kontaktirao radi usklađivanja raznih detalja. Od trenutka početka radova na našim stranicama, bio sam redovito informiran o tijeku napredovanja izrade stranice i njegove sugestije su pomogle na način da je stranica u konačnici bila bolje složena nego sam ju zamislio. Takav odnos prema svojoj mušteriji i poslovnom partneru je svakako za preporučiti.

Sven KalikstaMunimentum Savjetovanje d.o.o.

Solsemestra
Kroz suradnju s Alfa BIT-om iskusili smo isključivo profesionalnost, efikasnost i ispunjena očekivanja.

Projekt je zaokružen prema našim naputcima, uz poneku konstruktivnu i dobrodošlu sugestiju od strane dizajnera/programera kako bi stranica bila još produktivnija. Novi projekt u izradi!

Ivana Lenardić VrkljanVanadis Travel j.d.o.o.

Dental Centar eDent
U trenutcima početka izrade internet stranice ALFA BIT-u je dato povjerenje iz više razloga. Fleksibilnost, strpljenje, polivalentnost mogućnosti i opcija su glavni razlozi. Sve naše ideje i zahtjevi su bili prihvaćeni i prilagođeni sa mišljenjem i iskustvom gospodina A. Kulenovića. Zajedničkom suradnjom i nizom razgovora smo došli do finalnog cilja s kojim smo jako zadovoljni.

Jere Šupe, dr.med.dentDental centar eDent

Mrežnica Ekoturizam
Zadovoljan sam redizajnom svoje stranice. Posao je obavljen korektno i brzo.

Zadovoljan sam velikim porastom posjeta i rezervacija preko redizajnirane stranice.

Gvido PristerMrežnica Ekoturizam

_

Naši klijenti

U 9 godina rada zaslužili smo povjerenje brojnih klijenata

Zatražite besplatnu ponudu